Delphin: de beste waterstofzuiger in Drenthe

Op zoek naar de beste waterstofzuiger in Drenthe? Zoek dan niet verder. De waterstofzuiger van Delphin is een professioneel systeem op het gebied van lucht en ruimtereiniging. Onze waterstofzuiger werkt 100% zonder stofzakken, filters en geluiddempend schuim. De waterstofzuiger werkt geheel op waterbasis. Dat houdt in dat er geen schimmel, bacteriën en uitstoot van ongezonde lucht is.

Onze waterstofzuiger is een ideaal product, waarin wij een goede service garanderen. Wilt u zelf onze waterstofzuiger ervaren? Vraag dan direct een demo aan via onze website. Vul het aanvraagformulier in, voor u het weet bent u overtuigd.

Waarom u voor de Delphin waterstofzuiger zou moeten kiezen?

Hoe werkt de beste waterstofzuiger in Drenthe?

Het schoonmaaksysteem haalt stof uit de lucht en vangt het op in het waterbassin. Tevens reinigt de waterstofzuiger van Delphin alles waar stof of huismijt op of in zit. Denk hierbij aan matrassen, tapijten, kussens enzovoort. De techniek van onze waterstofzuiger is ideaal voor mensen met allergieën , cara en astma. Natuurlijk is onze waterstofzuiger ook ideaal als u van schoon, makkelijk en hygiënisch houdt. Schrobben, dweilen en weer droogzuigen, daar draait hij zijn hand niet voor om. Kortom: een compleet systeem waar u een schoon en hygiënisch huis mee creëert op een makkelijke en efficiënte manier.

Etherische oliën

Door toevoeging van oliën bij gebruik van de Delphin ruikt u huis niet alleen schoon en hygiënisch, maar ook nog eens fris. Benieuwd naar meer informatie over etherische oliën? Lees dan hier verder

Geïnteresseerd?

Vraag dan vrijblijvend uw demo aan. Hierdoor kunt u thuis de kracht van de waterstofzuiger van Delphin ervaren. 

De voordelen van de waterstofzuiger van Delphin ervaren? Vraag direct een gratis en vrijblijvende demo aan bij u thuis

Mail Delphin Drenthe  
info@delphin-drenthe.nl


Bel Delphin Drenthetel. 0593 - 552500
mob. 06 - 54371588
fax 0593 - 552395

Adres Delphin DrentheV.O.F. van der Woude
Steendervalsweg 45
9436 PL Mantinge

Sitemap

 Bel Delphin Drenthe0593 - 552500
Delphin Drenthe Vrijblijvende demonstraties
Waterstofzuiger Drenthe De beste service en garanties

 
Reservoir Delphin Waterstofzuiger
Delphin Drenthe
Waterstofzuiger Drenthe
Waterstofzuiger Delphin in Drenthe
Vraag uw demo aan!