Een demonstratie van de Delphin waterstofzuiger

Een demonstratie zegt meer dan duizend woorden. Dus laat u verassen door het unieke systeem van de Delphin waterstofzuiger en ervaar een echt schoon huis.

Waarom een Delphin waterstofzuiger?

Dat is inderdaad een hele goede vraag. Een Delphin is niet een gewone stofzuiger met een stofzuigerzak waar de zuigkracht afneemt en die niet al het stof of vuil meeneemt. De Delphin waterstofzuiger werkt met een waterreservoir. Al het stof dat wordt opgezogen, blijft achter in het water. Daardoor blijven er geen stofdeeltjes meer achter in de lucht en wordt uw huis veel schoner en veel frisser. Dit zorgt ervoor dat de waterstofzuiger ideaal is voor allergieën. Ook is de waterstofzuiger makkelijk aan te sluiten doordat er maar een aantal onderdelen zijn. 

Etherische oliёn/aromatherapie

De Delphin is meer dan een stofzuiger en reinigingsapparaat. Door toevoeging van oliën bij gebruik van de Delphin ruikt u huis niet alleen schoon en hygiënisch, maar ook nog eens fris.

Hoe gaan we te werk?

Als eerste willen we zeggen dat een demonstratie vrijblijvend is. Wij laten zien waarom ons product het beste is op het gebied van stofzuigers en u zit nergens aan vast. Verder komen wij bij u langs en nemen onze stofzuiger mee. Vervolgens gaan wij een kamer voor u schoonmaken om de kracht en hygiëne te laten zien. Na de schoonmaak legen wij het waterreservoir en dan kunt u zien hoeveel stof en vuil uw huis daadwerkelijk heeft.

Vraag vandaag nog uw demo aan

Bent u nieuwsgierig geworden waarom dat dit dé stofzuiger is en wat hij voor u en uw leefomgeving kan betekenen? Vul dan het formulier in aan de rechterkant van de website. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een demonstratie.

De voordelen van de waterstofzuiger van Delphin ervaren? Vraag direct een gratis en vrijblijvende demo aan bij u thuis

Mail Delphin Drenthe  
info@delphin-drenthe.nl


Bel Delphin Drenthetel. 0593 - 552500
mob. 06 - 54371588
fax 0593 - 552395

Adres Delphin DrentheV.O.F. van der Woude
Steendervalsweg 45
9436 PL Mantinge

Sitemap

 Bel Delphin Drenthe0593 - 552500
Delphin Drenthe Vrijblijvende demonstraties
Waterstofzuiger Drenthe De beste service en garanties

 
Reservoir Delphin Waterstofzuiger
Delphin Drenthe
Waterstofzuiger Drenthe
Waterstofzuiger Delphin in Drenthe
Vraag uw demo aan!